Gevaren van draadloos internet (wifi): de "asbest van de toekomst"

Home | Aanleiding | Meting | Artikelen | Wat te doen?

Tip: Bekijk de stralingsnormen en -waarden
Op deze pagina:
Groningen draadloos
Koude oorlog: bewust kanker opwekken door Wifi straling
Krankzinnig hoge stralingsdoses bij downloaden
Telecomindustrie schakelt onderzoeker in: ontslagen om ongewenst resultaat
GGD Canada: microgolfstraling heeft bijwerkingen

Electromagnetische straling schaadt het immuunsysteem met alle gevolgen van dien.
Het beinvloedt o.a. de hormoonhuishouding, melatonine (slapen), serotonine, cortisol, neurotransmitters.
Lees het onderzoeksartikel met 42 referenties!

Groningen draadloos

In Groningen wil men in de hele stad draadloos internet.
In deze uitzending wordt gesteld:
Vanaf 2 minuut 40: "Als je uitgaat van wat de laatste wetenschappelijke bevindingen zijn op dit vlak, dat een constante blootstelling aan een groot, zwak wifi (electromagnetisch) veld zwaar kankerverwekkend is.
Dat komt doordat die cellen die beschadigd raken in het zwakke veld daarvan sterft een gedeelte af, en een gedeelte gaat zich delen en kan dan kankercellen vormen.
"Celwanden gaan lekken, er worden veel vrije radicalen gevormd die de kernen van de cellen kapotvreten."
Dit zijn twee meest gangbare, internationaal breed geaccepteerde theorieŽn over de schade die wifi kan aanrichten. Zelfs de Amerikaanse Senaat is hier mee bezig."

Als je de intensiteit hoger zet, krijg je meteen de acute klachten zoals misselijkheid, hoofdpijn, niet kunnen slapen, etc.

Op 9 minuut 20: Je krijgt ook ernstige melatonine-daling; Melatonine beschermt tegen borstkanker, prostaatkanker, en depressie en zelfmoord zonder psychische oorzaak.

Op 10 minuut 40: Serotonine kan erg dalen, dit beschermt ook tegen depressies. Histamine raakt erg verstoort, vandaar de toename van allergieŽn. Een constante aanmaak van stresshormonen.

Op 13 minuut 30: De overheid kan niet meer terug; Defensie wilde kunnen experimenteren met microgolfstraling, vandaar dat de norm fake is. De norm is op politieke en financieŽle gronden vastgesteld, en niet op wetenschappelijke gronden. Wetenschappers die dit aan de kaak wilden stellen werden gechanteerd, beurzen ontnomen, uit het circuit gehaald.

De grote internationale persbureaus (o.a. Reuters) zijn in handen van een financieel adviseur voor 30 telecombedrijven. De informatie wordt gesorteerd.
Oud-topmannen van KPN en Telfort geven toe in Zembla: de overheid moet er voor zorgen dat we [KPN] geen last hebben van vervelende burgers bij de uitrol van het netwerk
[SK: anders komen er schadeclaims om de vele miljarden weer terug te eisen.]

Op 23 minuut 00: Er is al 80 jaar bewijs [dat het slecht is], maar er een even keihard desinformatiebeleid van de overheid, dat is structureel, systematisch gedaan. In 2000 heeft de overheid contact gehad met de grote media: sensureer vooraf informatie hierover. De overheid en de gezondheidsraad hebben enorme financiŽle belangen bij het onder de pet houden van objectieve informatie. Vanuit de overheid en de media wordt dit tegengewerkt.

Op 24 minuut 16: Het hoogste Europese milieuagentschap (European Environment Agency) vergelijkt het blootstellen van kinderen aan wifi met het blootstellen van kinderen aan asbest, lood-benzine en nicotine.

Op 24 minuut 30: Huilbabies (Huilende, slecht slapende kinderen) verklaard. Na sanering: "Hij slaapt gelukkig".

Op 28 minuut 20: Een halfjaar lang had ik constant griepverschijnselen. Ik ben blijvend beschadigd; Ik moet extra melatonine slikken omdat ik anders misselijk en met hoofdpijn door de stad fiets. Als kadootje van de gemeente Groningen. Het is een vorm van chronisch martelen.

Op 31 minuut 30: Het is schandalig: er zijn veel bewijzen voor de schadelijkheid van straling; het UMCG is kunstmatig ziektes aan het kweken.

Op 32 minuut 08: Schizofrenie: heeft veel met bloedsuikerverstoringen te maken. Bloedsuiker stijgt door stresshormonen en straling. Histamine-verstoringen zijn heel gevaarlijk voor schizofrene mensen.

Op 32 minuut 55: Scriptie: een laag serotoninegehalte kan agressie veroorzaken. Straling veroorzaakt een laag serotoninegehalte.

Op 33 minuut 30: ... wat ook ADHD verschijnselen kan geven.
50% van de bevolking is chronisch ziek....Wie is zich bewust van de oorzaken?

Meer informatie over sandalfon: . Hier vind je ook een document met 80 redenen waarom de straling van draadloos internet gevaarlijk is.

Koude oorlog: bewust kanker opwekken door Wifi straling


Dat Wifi-straling gevaarlijke straling is beweert ook Barrie Trower, een gepensioneerd wetenschapper van de militaire inlichtingendienst. Hij klapt uit de school: In de koude oorlog werd microgolfstraling gebruikt om ambassadepersoneel kanker, borstkanker, leukemie te geven.
- Zijn taak was om een dossier op te bouwen dat aangeeft welke straling precies welke psychologische en fysieke schade aanbracht op een persoon. Wat blijkt:
- De enige straling die mensen belasten zijn de microgolven van de telecom-industrie [gsm/mobieltjes, DECT (draadloze telefoon), draadloos netwerk/Wifi]: Deze microgolven interfereren met water, en mensen zijn opgebouwd uit water.
- De Franse regering heeft naar hem geluisterd, en heeft Wifi verboden in elke school, om gezondheidsredenen.
- Wifi is vooral schadelijk voor jonge meisjes, het ongeboren kind en kinderen. Des te kleiner, des te schadelijker.
- "low level" microgolfstraling kan interfereren met follikels in de eierstokken: De genetische structuur kan beschadigd worden. Indien het meisje later kinderen krijgt, heeft het kind ook deze genetische schade. Dit kan niet meer hersteld worden.
- je kan psychische problemen hebben, en je hebt een verzwakt immuunsysteem. Bijv. vaker en langer verkouden, vaker en langer hoesten. Je algemene gezondheid kan afnemen.
- 177 leukemie clusters bij scholen met zenders: 2000 kinderen, 11 jaar of jonger.
- Er is geen veilige stralingsnorm voor kinderen.
- Op een school van 500 kinderen riskeren er 75 kinderen eierstokkanker of leukemie.
- De overheid zal het eerst ridiculiseren, daarna ontkennen...en de bewijslast omdraaien.
- Het is onmogelijk dat microgolfstraling het lichaam van een kind passeert zonder reactie.
- De overheid kan er niets tegen doen. Als ze dat zouden doen, geven ze toe dat er een probleem is.
- Straling: Melatonine: Je hersenen denken dat het altijd dag is, waardoor je slecht slaapt.
- Slecht slapen kan tot ADHD-achtig gedrag leiden.
- Alle ziektes die de burgers nu hebben had ik al voorspeld.
- TETRA (in NL: C2000): het is zo makkelijk om te bewijzen dat het onveilig is
- De industrie, overheid, en overheidswetenschappers zijn verantwoordelijk voor meer burgerdoden in vredestijd dan alle terroristenorganisaties ooit.
- Verstoring in scholen, agressie, zelfmoord: veroorzaakt door straling.

Krankzinnig hoge stralingsdoses bij downloaden

Op deze site stelt Benjamin Adamah (gast in bovenstaande uitzending) o.a.:
De frequentie van Wi-Fi exact dezelfde is als van een magnetron, die destijds juist speciaal gekozen werd om diep in weefsel door te dringen. Wi-Fi wordt naast talloze andere klachten specifiek in verband gebracht met leukemie, kinderkanker, huidkanker, prostaatkanker, borstkanker, zelfmoord, ADHD en grauwe staar. Ook is de straling van Wi-Fi-apparatuur, zelfs bij notebooks, in tegenstelling tot wat beweerd wordt extreem hoog. Wi-Fi is verder samen met UMTS berucht om het feit dat deze straling bijzonder biologisch actief is. Dat wil zeggen dat allerlei schadelijke microben, schimmels en parasieten geactiveerd kunnen worden met Wi-Fi.

Technisch: Een Wi-Fi notebook gaf op een afstand van 1,5 meter nog steeds een waarde aan van 1580 ĶWatt/m≤ en op 10 cm afstand de levensgevaarlijke waarde van 49960 ĶWatt/m≤ (vergelijk de bouwbiologische voorzorgsgrens van 10 ĶWatt/m≤). Wanneer er met een Wi-Fi pc of laptop wordt gedownload verdriedubbelt de stralinguitstoot overigens.

BBC Panorama liet in 2007 met een stralingsmeter erbij zien aan welke krankzinnig hoge doses straling Engelse schoolkinderen blootstonden tijdens het downloaden in een van WLAN- en Wi-Fi computers voorziene lesruimte. Deze bedroeg drie keer de stralingsintensiteit van het zwaarste punt in de middenstraal van een UMTS-mast bij de school, dat vlak daarvoor buiten was opgemeten. Dit shockerende feit droeg bij aan deels succesvolle protestacties van 35000 Britse onderwijzers. 9 April 2009 riep de Britse vakbond van onderwijzers opnieuw op alle Wi-Fi / WLAN onmiddellijk uit klaslokalen te verwijderen om te voorkomen dat Britse kinderen massaal onvruchtbaar worden of slachtoffer van een kankerepidemie.

Telecomindustrie schakelt onderzoeker in: ontslagen om ongewenst resultaat


Dat de uitslag van een onderzoek de telecomindustrie vaker niet bevalt, lees je hieronder. Dergelijke onderzoekers worden direct ontslagen, en de gegevens vernietigd:

En wat dan de ongewenste uitslag: EM-straling heeft o.a. effect op je hormoonstelsel / immuunsysteem.
Veel gezondheidsproblemen hebben verband met EM-straling, incl. kanker (vooral hersenkanker, oogkanker, oorkanker, en (kinder)leukemie, maar ook borstkanker), miskramen, geboorteafwijkingen, chronisch vermoeidheidssyndroom, hoofdpijn, chronische stress, hartproblemen, autisme, leerproblemen, Alzheimer.
Melatonine onderdrukking vindt plaats op frequenties die niet ver boven het stroomnet (50-60 Hz) liggen. Als je naast een electrische wekker slaapt, of bij veel snoeren, dan heb je genoeg EM-straling of de nachtelijke melatonine productie te onderdrukken.
"Neurotransmittors ...play a major role in moods. ... serotonine - dopamine ....emotional response..."
Blootstelling aan EM-straling verhoogt ook het adrenaline gehalte.
Zelfs korte blootstelling aan EM-straling (zoals aan een draadloze telefoon) kan pieken in hormoonwaarden veroorzaken.
Cortisol: suikermetabolisme, bloeddrukregulatie, insulineafgifte, hormoonbalans en immuunsysteemfunctioneren.
Bron

GGD Canada: microgolfstraling heeft bijwerkingen


Een groeiend deel van de Canadese bevolking wil de uitbreiding van draadloze technologie, met name WiFi op scholen, stoppen totdat de technologie fatsoenlijk getest is op gezondheidseffecten. Als reactie op de bezorgdheid der ouders heeft het Ontario Agency for Health Protection and Promotion (te vergelijken met de Nederlandse GGD) een metastudie gepubliceerd waarin voor het eerst door een overheidsinstelling openlijk gesproken wordt over de bijwerkingen die microgolfstraling bij mensen kan veroorzaken.
Bron

Tip: Zie het grote overzicht van artikelen over wifi.3 veelgestelde vragen:
De waarde van straling blijft toch onder de norm?
De overheid zal ons toch wel beschermen?
Er is toch geen wetenschappelijk bewijs?

Tip: Bekijk de stralingsnormen en -waarden
Home | Aanleiding | Metingen | Wat te doen?