Gevaren en risico's van de griepprik / vaccinatie tegen Mexicaanse griepGezond opgroeien zonder vaccinsHoe en waarom dat ook kan
'Vaccin Vrij!' is enerzijds het ervaringsverhaal van een moeder van twee ongevaccineerde kinderen, en anderzijds een gestructureerd overzicht van haar zoektocht naar de wetenschappelijke onderbouwing van vaccinveiligheid. In dit e-boek vat de schrijfster duizenden uren onderzoek en persoonlijke ontwikkeling samen in vier hoofdstukken, die de lezer stap voor stap introduceren in een nieuw denken over vaccins, infectieziekten en gezondheid. Doorspekt met anekdotes en referenties naar wetenschappelijke artikelen wil het ouders inspireren en ondersteunen in het maken van een persoonlijke en bewuste vaccinatiekeuze.


Ian negen dagen na zijn Hepatitus B vaccinatie. Klik voor vergroting (schokkende foto). Niet veel later is Ian helaas gestorven.
Bron Bron

Autisme door kwik uit vaccinaties, dat niet uitgescheiden kan worden door antibiotica
"Medische wetenschappers van de Universiteit van Arizona hebben aangetoond dat kwik niet langer door het lichaam kan worden uitgescheiden door het gebruik van antibiotica. Door kwik in vaccins kunnen kinderen autisme krijgen en de antibiotica zorgen er vervolgens voor dat ze dit kwik niet meer kunnen uitscheiden.
Uit een studie in het Journal of the American Medical Association van 11 juli 2007 is gebleken dat kinderen met autisme significant meer kwik, lood en zink in hun melktanden hadden dan kinderen zonder autisme. Dezelfde kinderen kregen in hun eerste 12 tot 36 maanden bovendien meer antibiotica toegediend.
Meer dan twee derde van de kinderen met autisme kreeg in het eerste levensjaar tenminste vier keer antibiotica toegediend. Gedacht wordt dat de medicijnen het immuunsysteem verzwakken. Kwik in de controversiële BMR-prik heeft vervolgens min of meer vrij spel in het lichaam."
Bron


Najaar 2011: De griepprik op basis van kankercellen
"Eiwitten uit die kankercellen zijn met het vaccin mee ingespoten, zonder dat er getest is of dat op langere termijn kwaad kan."
"Wat gebeurt er met mensen die in het wankele evenwicht verkeren tussen wel of geen kanker krijgen en die met dit vaccin zijn ingeënt waarvoor op kankercellen is gekweekt?"
Bron

Vaccinaties: Kwik in vaccins en autisme: causaal verband!

Wat zit er in het vaccin tegen mexicaanse griep
Squaleen veroorzaakt Golfsyndroom. Spontane abortussen. Kwik op zich niet meer gebruikt, maar nu toch maar weer wel toegepast omdat het 'logistiek' handig is (algemeen belang voor individueel belang).
(Het Golfoorlog Syndroom veroorzaakte bij 1 op de 4 Amerikaanse soldaten die dienst deden tijdens de Eerste Golfoorlog in 1991 klachten zoals geheugenverlies, concentratiestoornissen, chronische hoofdpijn, extreme vermoeidheid, ademhalingsproblemen, chronische darmklachten, huiduitslag en diverse andere pijnklachten.)

Poolse minister van volksgezondheid acht vaccins te gevaarlijk op 20 punten in strijd met de grondwet!

Duitse politici krijgen ander (’veilig’) vaccin dan de bevolking Alle mensen zijn gelijk, maar sommige mensen zijn meer gelijk dan anderen.

Geen autisme of ADHD bij niet-gevaccineerde kinderen:

Thimerosal is een bijzonder giftig neurotoxine. Het bevat ‘ethylmercury’. In Rusland is het middel al twintig jaar verboden. Vele studies wijzen uit dat thimerosal accumuleert in de hersenen, hersenbeschadigingen veroorzaakt, waarvoor kleine kinderen extra gevoelig zijn. Alle Scandinavische landen, Oostenrijk, Japan en Groot-Brittanië hebben de stof verboden. Wanneer je thimerosal in een testschaaltje doet, sterft de levende cultuur erin.
“Ik stond perplex”, zei Verstraeten, toen hij de cijfers zag die een verband legden tussen thimerosal en spraakstoornissen, ADHD, hyperactiviteit en autisme. Sinds 1991, toen het CDC en de FDA drie extra vaccinaties met daarin thimerosal aanraadden voor kinderen, is het aantal gevallen van autisme vervijftienvoudigd. Van 1 op 2500 kinderen naar 1 op 166 kinderen.

Autisme voor 70% veroorzaakt door vaccinaties!:
Buitenland vaccineert geen zwangeren en kinderen onder de 5 jaar Arts: "30% van de mensen die zich hebben laten vaccineren tegen de Mexicaanse griep nu al gezondheidsproblemen gekregen."

Onderzoek naar klacht overlijden achtjarige na vaccinatie Het RIVM blokkeert nader onderzoek! Het RIVM-onderzoek is onvoldoende onafhankelijk.
"RIVM zwijgt over hartstilstand" Het RIVM probeert overlijden in de doofpot te stoppen. Ouders monddood gemaakt.
'RIVM houdt waarheid achter'
Conclusie vaccin RIVM klopt niet

De kok die niet uit z'n eigen keuken eet:
Meeste verplegers willen geen H1N1-vaccinatie
Veel Italiaanse artsen verwerpen het H1N1 vaccin
Artsen spreken over het gevaar van H1N1 vaccin
Verpleegsters New York weigeren vaccinatie
Vaccin-fabrikanten dekken zich juridisch in bij vaccinatie eigen personeel
"ik heb hem geweigerd (ik werk in de zorg) omdat het echte rotzooi is"

'Farmaceuten cashten door H1N1':
De Mexicaanse griep was helemaal geen pandemie. Maar de grote farmaceutische bedrijven hebben erop aangedrongen bij de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) om het virus toch zo te classificeren. Hiermee hoopten ze miljarden euro's winst te maken met de verkoop van medicijnen. Dit betoogt Wolfgang Wodarg, hoofd van de Europese gezondheidsraad.'

RIVM ontvlucht griepdebat
De boevenbende van Osterhaus en Coutinho durft de confrontatie met hun tegenstanders niet langer aan. Gisteravond stond een vaccinatie-debat gepland in het kader van het Teleac-programma Hoe?Zo! Wetenschap maar RIVM-vertegenwoordiger Michael van den Berg liet op het laatste moment verstek gaan. [..]Kijk ook naar het filmpje waarin Ab Osterhaus een fles whisky laat aanrukken om te vieren dat het ‘eerste geval’ in Nederland is aangekomen waarna Ab Klink hem vrijwel direct sms-t over de aankoop van de 34 miljoen vaccins.

"De overdreven voorstelling van zaken, waarbij een lobby van de farmaceutische industrie mogelijk een rol speelde, heeft het vertrouwen in officiële instanties aangetast, stelt het rapport. Als zich een nieuwe pandemie aandient, zullen veel mensen geneigd zijn de aanbevelingen van de WHO en andere organisaties met een korreltje zout te nemen en zich niet laten vaccineren." Bron: Autoriteiten zaaiden paniek over Mexicaanse griep

[Baarmoederhalskankervaccin:]
Tv uitzending Zembla,19 oktober 2008:
Zembla benadrukte de invloed van de farmaceutische industrie op de besluitvorming op het Binnenhof. Vijf van de acht commissieleden van de Gezondheidsraad blijken een band te hebben met de leverancier van het HPV-vaccin. In deze uitzending vertelde de Utrechtse medisch biotechnoloog Prof. Dr. Huub Schellekens: ‘Marketing van farmaceutische industrie is erg sterk geworden. Het budget voor de marketing van hun product is drie keer groter dan dat er besteed is aan wetenschappelijk onderzoek.’

De medicijnenfabrikant GlaxoSmithKline heeft reclameregels overtreden bij de promotie van zijn vaccin tegen baarmoederhalskanker cervarix. (Bron). "Ook heeft het bedrijf onjuiste informatie verstrekt over de doelgroep en de werkzaamheid van het vaccin."

Opnieuw heeft een farmaceut illegale reclame gemaakt voor een vaccin tegen baarmoederhalskanker. Sanofi paaide artsen met geschenken, betaalde voor artikelen in publieksbladen en probeerde politici te beïnvloeden. Bron

‘Fabrikanten van pillen zijn door en door verrot’
Omkoping, fraude en corruptie zijn schering en inslag in de farmaceutische sector. Dat beweert John Virapen, in de jaren ’80 directeur van ‘farmareus’ Eli Lilly in Zweden. Zelf staat hij ook in het beklaagdenbankje, schrijft hij in zijn Boek. "Zijn boek is een compilatie van de manipulaties, leugens, omkopingen en wetenschapsfraude waarbij hij persoonlijk is betrokken geweest."
"Virapen´s meest schokkende onthulling: testprocedures van nieuwe farmaceutische producten die te veel negatieve effecten opleveren, worden direct gestaakt, de compromitterende gegevens ervan worden begraven. Goedkeuringsinstanties als de FDA en de EMEA - die zelf nooit onderzoek doen - nemen hun ´besluiten´ dus op basis van gekuiste tests en gestroomlijnde resultaten."
"Virapen kwam tot inkeer toen een Duitse kinderarts destijds zijn nu vijfjarige zoontje Jack wilde vaccineren. Toen Virapen haar dat verbood, zei deze arts “Ik behandel geen niet-gevaccineerde kinderen”. Kort daarop ontdekte Virapen haar betrokkenheid bij de inspanningen tot het verplicht stellen van een vaccin."

Kijk: Farmaceuten rijk door onze gezondheid te verzieken

Enkele experts die door de Wereldgezondheidsorganisatie WHO waren ingehuurd om de risico's rond de Mexicaanse griep te beoordelen, stonden tevens op de loonlijst van twee farmaceutische bedrijven die vaccins tegen de ziekte produceerden.
Bron

HPV: Insider klapt uit de school: "Het vaccin zal de baarmoederhalskankercijfers niet beïnvloeden".
Bron

Opkomst vaccinatie in Frankrijk minder dan 10% van het verplegend personeel.
Hoofd van WGO (Wereldgezondsheidsorganisatie) niet ingeënt tegen Mexicaanse griep Vreemd! Slap excuus.

Kinderarts ontmaskert mythes rondom vaccinaties

infecties na h1n1vaccinatie

H1N1 vaccinatiedoden in Duitsland: Duitse artsen geven waarschuwing vrij over varkensgriepinjectie

Een tieneratleet uit Virginia beland in rolstoel na H1N1 vaccinatie

Kind bijna gestorven aan varkensgriepvaccin

Ernstige reacties op varkensgriepvaccin in Canada

Manipulatie internetfora door overheid

wat-houd-minister-klink-geheim-voor-ons


In Canada zijn na inentingen tegen de Mexicaanse griep een ongewoon aantal vermoedelijke allergische reacties geconstateerd.

Vaccins ontmaskert als bioterrorisme De Oostenrijkse onderzoeksjournalist Jane Bürgermeister heeft bij de Amerikaanse FBI een aanklacht ingediend tegen de VN, de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO) en diverse hooggeplaatste officials vanwege bioterrorisme en poging tot massamoord door middel van het nog vrij te geven vaccin tegen de Mexicaanse griep.

Top viroloog vindt bewijs dat Mexicaanse griepvirus uit laboratorium komt

verontruste moeders
Waarom geeft het RIVM meerdere malen in interviews op tv enz ezn aan dat het vaccin veilig is? Is een kans van 1 op de 10000 op het guillain-barrésyndroom (verlamming) veilig? De kans dat je aan de Mexicaanse griep overlijd is 1 op de 100000! Wat bazelt het Rivm nu

De acht jaar oude jongen Freek Hagoort overleed op 9 maart 2009 drie dagen nadat hij gevaccineerd was tegen Bof, Mazelen, Rodehond, Difterie, Tetanus, Polio, (BMR-DTP).

"Een Amerikaanse rechtbank heeft geconcludeerd dat het BMR-vaccin autisme kan veroorzaken en heeft een schadeclaim toegewezen. Dat is gebeurd in een geheime uitspraak die in maart 2008 pas openbaar werd. Het US Court of Federal Claims heeft bepaald dat thimerosal, een conserveermiddel dat veel kwik bevat en tot 2002 in veel vaccins voor kinderen zat, bij een kind heeft geleid tot autisme. Deze uitspraak is er een in een serie van 4900 zaken over schadeclaims die momenteel in behandeling zijn. Gezondheidsautoriteiten zijn als de dood dat hierdoor een vloedgolf aan schadeclaims ontstaat. De uitspraak lijkt ook de controversiële bevindingen te onderschrijven van dr. Andrew Wakefield, die al in 1998 stelde dat er volgens hem een verband was tussen autisme en vaccinatie." Bron

Koortstuipen en geheugenbeschadiging na vaccinatie.

Interview met een voormalige vaccinonderzoeker:
"Ik besefte dat ik in een sector werkte die gebaseerd was op een scala aan leugens"
"Er waren steden in Engeland waar mensen die niet waren ingeënt geen pokken kregen. Er waren plaatsen waar pokkenepidemieën ontstonden terwijl de mensen waren ingeënt. Ook kwamen de pokken vóór de introductie van het vaccin al minder voor.
"Dat ziekteafname te danken is aan verbeterde levensomstandigheden"; "Schoner water. Moderne rioleringssystemen. Voeding. Meer vers voedsel. Verlaging van de armoede. Ziektekiemen kunnen overal voorkomen, maar als je gezond bent krijg je minder gemakkelijk een ziekte.";
"Dit is een geschiedenis die verzonnen is om mensen te overtuigen dat vaccins altijd veilig en effectief zijn."
"Ik had een vriend wiens kind stierf na een DTP-injectie"
"Maar als je 500 ouders krijgt waarvan de kinderen een neurologische beschadiging hebben opgelopen tijdens een eenjarige periode ná een vaccin, moet dit voldoende zijn voor het opstarten van een intensief onderzoek. Is dat voldoende gedaan? Nooit. En dit wil wat zeggen."
"Als je echter alle vaccinatiecampagnes bij elkaar optelt waar beschadiging en ziekte zijn voorgevallen, besef je dat dit geen geïsoleerde gevallen zijn"
"Men zei me verschillende malen me koest te houden."
[Vaccinaties] "Ze veroorzaken schade. De vraag wordt moeilijker om te bepalen of ze die mensen schade berokkenen die géén uiterlijke verschijnselen lijken te vertonen. Dan heb je te maken met het soort onderzoek dat gedaan zou moeten worden, maar niet gebeurt."
"De Britse arts Andrew Wakefield, die de schakel tussen het MMR-vaccin en autisme ontdekte, verloor kort geleden zijn baan in een Londens ziekenhuis. Wakefield heeft een grote bijdrage geleverd. Zijn verbanden tussen het vaccin en autisme zijn verbluffend…"
[gecombineerde vaccins die momenteel aan baby’s worden gegeven] : "Dat is een karikatuur en een misdaad. Er zijn geen echte diepgaande studies naar gedaan. Nogmaals, men neemt alleen maar aan dat vaccins veilig zijn, en om die reden moeten gecombineerde vaccins dus ook veilig zijn. De waarheid is echter dat vaccins niet veilig zijn. Om die reden wordt de potentiële schade groter naarmate in een korte tijdsperiode een combinatie van vaccins wordt gegeven."
"Heeft u spijt dat u jarenlang in de vaccinwereld heeft gewerkt? Ja. Maar na dit interview een beetje minder"

Bron

Uit Ode-november 2009:
Wat u niet wist over griepvaccins en Tamilflu
Voor het succes van de vaccins en antivirale middelen tegen de Mexicaanse griep is geen wetenschappelijk bewijs. Een kleine groep onderzoekers biedt nu een andere kijk op hoe we ons wapenen tegen de pandemie.
Het voordeel van het griepvaccin is geheel toe te schrijven aan het feit dat het wordt toegediend aan mensen die van zichzelf gezonder zijn.


Pro-Vaccin Immunoloog erkent schokkende waarheid over vaccins.
De belangrijkste bewering was dat het zinloos is om medicijnen die de productie van antilichamen stimuleren, toe te dienen aan baby’s die te jong zijn om (zelf)antilichamen te kunnen produceren. Zuigelingen zijn in hun eerste jaar voor een groot gedeelte afhankelijk van niet gespecificeerde immuniteit, inclusief (hopelijk) immunoglobulinen uit moedermelk, om ze tegen infecties te beschermen. Tot ongeveer hun eerste levensjaar produceren ze zelf GEEN eigen antilichamen.
Bron

Onderzoek overlijden kinderen na griepprik

Zelfzijn:
"Juist ouderen, zwangere vrouwen en jonge kinderen zijn extra gevoelig voor al deze gevolgen van kwik! Bij jonge kinderen en baby’s is kwik (en het teveel aan glutamaat omdat kwik de heropname van glutamaat tegenhoudt) verantwoordelijk voor schade aan het maken van de vele verbindingen op het juiste moment tussen de neuronen van het zich ontwikkelende brein. Dit kan leiden tot mildere vormen van schade zoals leer- en gedragsproblemen, maar het kan ook leiden tot autisme en cerebrale problemen. Het aminozuur glutamaat is als neurotransmitter (een ‘boodschapper’ voor hersencellen, neuronen) ook verantwoordelijk voor de excitatie (stimulerende prikkeling) van bepaalde zenuwcellen die zorgen voor de communicatie tussen neuronen. Een teveel aan glutamaat (door kwik ontstaan) kan dus zorgen voor een overmaat aan communicatie en een ‘hondsdol’ worden van het brein. Tot overmaat van ramp, kan een teveel aan glutamaat ook het hormonale systeem ernstig verstoren, waardoor problemen kunnen ontstaan bij de voortplanting en vruchtbaarheid en ook hypothyroidisme (verminderde schildklierwerking) kan ontstaan."
"En de volgende keer dat iemand u vertelt dat er geen wetenschappelijk bewijs is voor de schadelijke effecten door vaccinaties, geef ze dan ook eens de volgende link: http://www.thinktwice.com/studies.htm (ook de griepprik staat daar vermeld in relatie tot auto-immuunziekten!) Zie ook deze video’s: http://www.youtube.com/watch?v=l1K74Tnrrok en http://www.ekudos.nl/artikel/205511/zie_hoe_kwik_het_brein_aantast_vaccins_en_neurodegeneratie en http://www.youtube.com/watch?v=tyaVxYYVfQE."

Waarom zijn er in Nederland 2 prikken nodig, en in het buitenland maar één? De overheid beantwoordt dergelijke vragen niet.

Voorlichting door overheid over vaccinaties is niet correct.

Minister Klink leugens internet Mexicaanse griepvaccinatie

Coutinho, RIVM : "Er is een verwevenheid ontstaan tussen de wetenschap en de farmaceutische industrie. Wetenschappers die onderzoek doen naar vaccins of geneesmiddelen, werken vaak samen met de industrie." "Toch blijft de belangenverstrengeling met de industrie fnuikend voor de beeldvorming, constateert Coutinho. En met haar agressieve marketingmethodes maakt de industrie het er niet beter op. Zo heeft ze uitgebreid gelobbyd voor het vaccin tegen baarmoederhalskanker. Dat komt de geloofwaardigheid niet ten goede."
Reactie: "Alle middelen zijn kennelijk geoorloofd, als het volk niet in de pas loopt; Mensen voelen nl op hun klompen aan dat zij gemanipuleerd worden, met als gevolg dat zij elk geluid van de overheid terzijde zullen leggen en in zichzelf zullen gaan zoeken naar hoe te handelen en te beslissen."
Bron

Wat zit er in het vaccin tegen mexicaanse griep
  "Squaleen: Bij proefdieren wekken ze er autoimuunziekten mee op"
"Ik heb hierover vragen gesteld bij het RIVM, Postbus 51 en het GGD maar kreeg geen antwoord (Postbus 51 verwees mij door naar het GGD)"
"Zijn niet al deze vermelde onderzoekers (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1563566/?tool=pubmed) werkzaam bij Novartis, fabrikant van de vaccins? Lijkt mij geen onafhankelijk onderzoek!"

Volgens Dr. Laibow, de bekende wetenschapper die al jaren strijdt tegen de invoering van de Codex Alimentarius, bevat het vaccin tegen de Mexicaanse griep maar liefst één miljoen keer meer squalene dan het vaccin dat bij zo'n 175.000 Amerikaanse militairen het Golfoorlog Syndroom heeft veroorzaakt. Het verband tussen squalene en het Golfoorlog Syndroom is onomstotelijk aangetoond door professor R.F.Garry. Na diens getuigenis voor het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden verbood een Federale Rechter in 2004 het Pentagon om nog langer gebruik te maken van squalene, omdat deze stof grote schade aan de gezondheid veroorzaakt.

'Er is alle reden om aan te nemen dat de mensen nu véél zieker zullen worden dan (de militairen) in 1990 en 1991. Dit komt op mij moorddadig over,' is de conclusie van dr. Laursen. Het Golfoorlog Syndroom veroorzaakte bij 1 op de 4 Amerikaanse soldaten die dienst deden tijdens de Eerste Golfoorlog in 1991 klachten zoals geheugenverlies, concentratiestoornissen, chronische hoofdpijn, extreme vermoeidheid, ademhalingsproblemen, chronische darmklachten, huiduitslag en diverse andere pijnklachten.

In een ander artikel schrijft Dr. Russell Blaylock dat het H1N1 (Mexicaanse) griepvaccin om diverse redenen 'gevaarlijker is dan de griep zelf. Het is ronduit afschrikwekkend dat de pandemische vaccins (van Novartis) ingrediënten bevatten die 'immuun toevoegingen' worden genoemd, en die volgens talloze studies verwoestende auto-immuunziektes hebben veroorzaakt, waaronder reuma, MS en de huidziekte Lupus.'

Volgens Dr. Blaylock hebben studies tevens uitgewezen dat deze toevoeging, squalene, dodelijk is voor dieren. Nadat bij 14 cavia's squalene werd toegediend, overleefde slechts één dier de test. Bij een herhaling van de test was het resultaat exact hetzelfde.

Squalene, een soort olie, wordt onder andere verwerkt in MF-59, een toevoeging die in meerdere vaccins -waaronder tegen tetanus en difterie- wordt verwerkt. Dr. Blaylock ontdekte dat de studies die uitwezen dat MF-59 'zeer veilig' is voor mensen, verricht waren door de vaccinproducenten Novartis en Chiron. Onafhankelijke laboratoria en wetenschappers kwamen echter tot geheel andere conclusies, en vonden sterke aanwijzingen dat MF-59 / squalene veel hogere risico's geeft op het ontwikkelen van diverse auto-immuun ziektes, waaronder de dodelijke ziekte ALS (Amyotrofische Laterale Sclerosis), MS, neurologische ziektes, hartaandoeningen, blindheid en een nierziekte.

Naast squalene is er nog een ander vaccine-ingrediënt dat wetenschappers zoals Dr. Blaylock grote zorgen baart: gp120, een belangrijk onderdeel van de MF-59 vaccintoevoeging. Gp120 zorgt in combinatie met squalene voor een krachtige auto-immuunreactie, die meer dan een jaar kan duren. Schokkender is het feit dat Gp120 een proteïne fragment is dat geïsoleerd is van het HIV-virus, dat AIDS veroorzaakt. Studies hebben aangetoond dat Gp120 intense verhitting en beschadiging van de hersenen veroorzaakt, en dat dit doorgaans enkele maanden of zelfs jaren ná vaccinatie kan optreden.

'Het is overduidelijk dat de vaccinproducenten miljardenwinsten zullen maken met deze door de WHO en de overheid bevorderde pandemie... Mensen moeten beseffen dat als je het vaccin eenmaal hebt ontvangen, je weinig meer kunt doen om jezelf te beschermen. Het betekent dat je de rest van je leven ernstig ziek zult zijn, en voortijdig zult sterven.'

'Er zijn veel veiligere manieren om jezelf te beschermen tegen dit griepvirus, zoals een hoge dosis vitamine D3, geselecteerde immuunversterkende supplementen, en een goed eetpatroon,' aldus Dr. Blaylock.

Het mag een teken aan de wand genoemd worden, dat na een onderzoek van een specialistisch vakblad is gebleken dat bijna 60% van de huisartsen in Groot Brittannië het vaccin tegen de Mexicaanse griep niet (29%) of waarschijnlijk niet (29%) zal accepteren. Slechts 41% gaf aan zich wél met het vaccin te laten injecteren. Uit een andere onderzoek, gedaan door Pulse magazine, bleek dat 49% van de Britse huisartsen het vaccin beslist zal weigeren, en 9% er nog aan twijfelt.


De gevolgen van vaccinatie in beeld
Fase I -- alarm uur 4; uur 13; uur 48.
Het lichaam is acuut aangedaan: alle verdedigingsmechanismen worden gemobiliseerd; Er is een sterke stijging in de corticoïde activiteit;
Fase II -- weerstand dag 5, 6 of 7; dag 10 of 11.
Het lichaam is op het toppunt van weerstand tegen de giftige stof(fen);
Fase III -- uitputting dag 14-16; dag 21-24; dag 28; dag 47.
Dit is de meest kritische fase, iedere verdediging is uitgeput. Het lichaam gaat nu ten onder, of weet zich weer te herstellen.
Bron: Kritieke dagen schema H1N1 verontrustemoeders.nl.


Melding Vaccinatieschade: Melding Vaccinatieschade

mogelijk ernstige bijwerkingen vaccin mexicaanse griep
Reactie's van mensen die de griepprik kregen (voornamelijk spijt):
"ik dacht echt dat ik doodging"
"Ik ben er van overtuigd dat, wanneer ik de mexicaan niet had gebruikt ik nu geen invalide zou zijn"
"voor haar NOOIT meer een griepprik"
"Ik kan me niet aan het idee onttrekken, dat deze vaccinatie heeft bijgedragen aan een versnelde dood"
"Heel spijtig, ik had het vertrouwen in het RIVM, maar had ik dat maar niet gehad."
"ik er steeds meer van overtuigt dat [...] de bijwerking van de griepprik een hele grote oorzaak is" [van moe, bekaf, hoofdpijn en buikpijn]
"mijn motto is ik ga geen ene griepspuit meer halen want dit [diarree, lamlendig] vwil ik nooit meer mee maken"
[Vaccinatie] "maar heb er nu achteraf toch wel heel veel spijt van"
"Voor geen goud dat ik haar morgen voor de tweede keer laat prikken"
"Ik heb spijt dat ik ben geweest"
"volgens mij heb ik ze nog nooit zo ziek gezien als nu"
"want nu ga ik steeds meer twijfelen aan mezelf of ik er wel goed aan heb gedaan"
"als ik deze reactie 1ste keer had gehad,had ik er denk ik voor gekozen om de 2de niet te doen"
Spontane abortus: "Op mijn werk moest een collega bevallen ze was al 32 weken zwanger ze had de prik net gekregen en na 2uur was haar kindje geboren gelukkig was er niets met haar baby, in het ziekenhuis waren er nog 2 vrouwen die hetzelfde hebben meegemaakt!"
"ik heb hem geweigerd (ik werk in de zorg) omdat het echte rotzooi is"
"de mensen zijn normaal nooit ziek maar meteen een dag na vaccinatie malaise,geen stem,duizelig,grieperig hoofdpijn en dit al 6 weken,bij de ander 2 weken lang duizeligheid en aanhoudenede hoofdpijn terwijl dit soort malaise nog nooit is voorgekomen bij de mensen.Ze gaan de tweede prik daarom niet halen.[] Bedankt RIVM!"
"Nu ben ik bang dat het dus juist komt van de griepprik en ben ik van plan de tweede helemaal niet te gaan halen"
"De tweede prik laten wij aan de kinderen voorbij gaan"
"iedereen is nu gebombardeerd tot proefkonijn"
"Wel toevallig dat het pas daarna is begonnen"
"Ik raad iedereen aan om je twee maal te bedenken voordat je laat prikken"
"Die tweede spuit gaat er in ieder geval niet in..."
"ben doodmoe. is dit de bedoeling van zo'n prik"
"Ik heb besloten om de tweede prik volgende week niet te doen"
"Ik weet dus niet of ik de tweede inenting moet doen"
"de tweede spuit krijgt zij dus niet"
"De verschijnselen die ik had [112 gebeld] begonnen 1 kwartier na de mexicaanse griepprik."
"Maar ik weet een ding zeker: die tweede inenting krijgt ze niet"
"De 2e prik krijgt hij helemaal niet."
"Dat heeft hij normaal gesproken nooit, dus zal wel met de prik te maken hebben"
"Ik ben blij dat mijn kind niet is geprikt met die rommel"
"maar veel meer ik heb er heel veel spyt van"
"ik heb er spijt van dat ze is ingeent"
"voor mij geen griepspuit meer"
"Het mexicaanse griep vaccin heeft uw weerstand helemaal kapot gemaakt, omdat er tijdens de vaccinatie een griep bij u wordt ingespoten uw weerstand wordt dus naar beneden gehaald"


"Opmerkelijk is dat de incidentie van leukemie en andere vormen van kanker bij kinderen pieken vertoont bij zeer jonge kinderen, die net de eerste serie vaccinaties achter de rug hebben, en rond de leeftijd van vijf tot negen jaar, als de herhalingsvaccinaties toegediend zijn. Dit lijkt toch te duiden op een causaal verband." Bron

Wat je niet verteld wordt over vaccinaties
Op dinsdag wordt in Washington DC een persconferentie verzorgd waarbij het verband wordt aangetoond tussen vaccins en autisme. Bovendien blijkt dat ouders van kinderen met letselschade als gevolg van vaccins smartengeld krijgen.
verband aangetoond tussen vaccins en autisme
  Samenvatting & achtergrondinformatie

Hoe kunnen overheidsfunctionarissen zo eenvoudig besluiten nemen over onze lichamen en de lichamen van onze kinderen? Dat is wat de auteur van het boek Vaccinaties bezig hield en nog steeds houdt. Door zelf op onderzoek uit te gaan - voornamelijk via Internet - kwam Anneke Bleeker erachter dat niet alles wordt verteld door de autoriteiten.

Vele wereldwijde wetenschappelijke onderzoeken worden weggehouden van het grote publiek of worden zelfs belachelijk gemaakt. De ingrediënten van de huidige vaccinaties zijn de laatste jaren drastisch veranderd, hetgeen ook niet aan de grote klok wordt gehangen. De farmaceutische industrie maakt zelfs afspraken met overheden waardoor - indien er bijwerkingen optreden bij gevaccineerden - de slachtoffers geen juridische claims kunnen indienen. Er worden ziekten verzonnen om te kunnen vaccineren: de farmaceutische industrie groeit explosief.

Anneke startte een emailactie om Nederland en daarbuiten te waarschuwen.
Ze startte een website onder de naam verontrustemoeders.nl en merkte dat er nog vele duizenden verontruste moeders, vaders en ouders in het land waren. Ze kreeg bijval van wetenschappers, artsen, therapeuten en vele anderen die nog niet hardop gezegd hadden wat Anneke hardop zei: “winst en belastinginkomsten zijn belangrijker dan de gezondheid van de consument”.

Anneke heeft haar bevindingen beschreven in haar boek Vaccinaties. Ze heeft haar boek opgedragen aan een overleden jongen van 9 jaar, die voor een vaccinatie kerngezond was. Ook bij de overlijdensgevallen van jonge kinderen en ouderen wordt door de overheid stelselmatig niet alles verteld. Het middel is inmiddels erger geworden dan de kwaal. Anneke geeft in haar boek ook andere methoden aan om je te beschermen tegen ziekten. Waren vaccinaties ooit een geschenk uit de hemel, de industrie en overheid zijn nu doorgeslagen.

Over de auteur: Anneke Bleeker is een gewone moeder die ongerust raakte over de vaccinatie voor Baarmoederhalskanker, en wilde meer informatie als er door de overheid, RIVM en GGD's werd gegeven. Inmiddels is zij door haar uitgebreide onderzoeken een expert geworden op het gebied van vaccineren, en wat dat voor gevolgen heeft voor het menselijk lichaam. Zij is oprichtster van de website www.verontrustemoeders.nl.

In de pers:

‘Organisaties Complementaire Geneeswijzen laten het afweten in de strijd tegen vaccineren. Slachtoffers van vaccineren voeren een eenzame strijd.’ Het hele holistische veld heeft niet gereageerd op de strijd van de overheid en farmacie om zoveel mogelijk mensen te laten vaccineren. Geen letter geen woord van de organisaties die hier ... (lees het artikel over dit boek: Beyond Medicine nr. 5 2009)
Wat lezers zeggen:

Een mail van een lezeres gezonden aan de auteur via de uitgever, met toestemming geplaatst.
Een mail van een verontruste doktersassistente.
Het boek “Wat je niet verteld wordt over vaccinaties” mag niet ontbreken op de boekenplank van jonge ouders en a.s. moeders. Het is een boek die heel duidelijk/ overzichtelijk en gemakkelijk leesbaar is. Naast de feiten en achtergrond informatie worden je ook alternatieven aangereikt. Voor de ouders die toch al enigszins twijfelde aan het gedoe rondom de vaccinaties een handvat om tot een meer bewustere keuze te komen. Een aanrader dus! Hartelijke groeten Mirjam.


2009 H1N1 vaccine linked to elevated risk of Guillain-Barré Syndrome

Remedies tegen griep:
- Vitamine C werkt niet preventief, maar verkort wel de misere.
- Vermijd alcohol, cafeïne, suiker en geraffineerd voedsel. Drink water. Voldoende slaap.
- Liever natuurlijke antivirale middelen (knoflook, bessen (vlierbessen)) dan supplementen.
- Matig bewegen, handen wassen.


Overpeinzing van een franse arts:
90 personen krijgen de H1N1 griep en de hele wereld roept in paniek om een masker.
5 miljoen mensen lijden aan AIDS en niemand wil een voorbehoedmiddel gebruiken!
1000 mensen in een van de westerse landen sterven aan de A-griep, dit heet dan een pandemie.
Miljoenen sterven aan malaria, dat is dan hun probleem.

WHO CORRUPTIE: VACCINS
Er bestaat geen enkele reden meer om de WHO ooit nog serieus te nemen na dit artikel van Dr. Pascal Sacre

Wat te doen als je ingeent bent?

Steeds meer mensen worden zich bewust van de schadelijke gevolgen van vaccinaties. Mensen informeren zich zelf en komen er achter dat vaccins schadelijke ingrediënten bevatten. Dit was ook het geval met de vaccins tegen de Mexicaanse griep. Vaccins bevatten schadelijke toevoegingen zoals: formaldehyde (een kankerverwekkende stof), squaleen (veroorzaker van het Golfoorlogsyndroom), aluminium (dat je hersenen aantast), polysorbaat-80 (dat onvruchtbaarheid kan veroorzaken) en niet in de laatste plaats thiomersal: een giftige kwikverbinding dat voor neurologische en toxische schade zorgt en het immuunsysteem aantast. Deze vaccins met ongewenste toevoegingen doen de lichamelijke, geestelijke en emotionele gezondheid ernstig geweld aan. Voor velen was dit een reden zich beslist niet te laten inenten tegen de Mexicaanse griep. Sommige mensen die dit later lezen, kunnen spijt krijgen van de vaccinatie. Voor hen, maar ook voor hen die zich willen ontgiften van eerdere vaccinaties, kan dit artikel een aanreiking zijn om de verantwoordelijkheid voor het verbeteren van de gezondheid weer in eigen hand te nemen. Dat kan wanneer mensen zich bewust worden van de mogelijkheden die hier onder andere liggen om het eigen lichaam te ontgiften en/of te ontstoren.
Bron: Ontgiften

Ademstilstand op de avond van de inenting


Gezond opgroeien zonder vaccinsHoe en waarom dat ook kan
'Vaccin Vrij!' is enerzijds het ervaringsverhaal van een moeder van twee ongevaccineerde kinderen, en anderzijds een gestructureerd overzicht van haar zoektocht naar de wetenschappelijke onderbouwing van vaccinveiligheid. In dit e-boek vat de schrijfster duizenden uren onderzoek en persoonlijke ontwikkeling samen in vier hoofdstukken, die de lezer stap voor stap introduceren in een nieuw denken over vaccins, infectieziekten en gezondheid. Doorspekt met anekdotes en referenties naar wetenschappelijke artikelen wil het ouders inspireren en ondersteunen in het maken van een persoonlijke en bewuste vaccinatiekeuze.


Frits van der Blom, 24 jaar praktiserend huisarts

Big Pharma: Top Secret: 1742 negatieve vaccinatie-effecten bij kinderen!

'Vaccinatie-rechtbank keert miljoenen uit aan kinderen met autisme'

Meer gevaren en risico's van de HPV vaccinatie.